CKO niet langer actief in AGF detailhandel

CKO niet langer actief voor de sector AGF detailhandel

dinsdag 31 januari 2017
Scholing en ontwikkeling van de ondernemer en zijn medewerkers zijn van groot belang voor de AGF detailhandel.
Lees meer
Dan valt na 16 jaar toch nog onverwacht het doek

Dan valt na 16 jaar toch nog onverwacht het doek

dinsdag 31 januari 2017
Dan valt na 16 jaar toch nog onverwacht het doek. Het roer gaat om, geldstromen buigen en organisaties stappen uit. Oorzaak en gevolg. En dan moet je afscheid nemen van mensen. 16 jaar werken voor een organisatie, dat voelt als een huwelijk.
Lees meer
Samenwerken

Samenwerken

maandag 19 september 2016
Voor de Groenteman gesneden koek zou je zeggen, of beter nog, gesneden groente! Hij werkt tenslotte elke dag al samen met zijn team en heeft hij regelmatig een samenwerking met zijn groothandel. Dat klopt, maar samenwerken met ander groentemannen, dat is dan weer andere koek.
Lees meer
Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist

Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist

maandag 19 september 2016
‘Groenteman met Ster 2016’ bekroont 24 uitzonderlijke ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland Den Haag, 18 september 2016 - Gisteravond zijn bij De Schakel in Nijkerk, voor het eerst in de geschiedenis, de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’.
Lees meer

Als je wilt scoren moet je begeerte opwekken!

donderdag 11 augustus 2016
Ik hoor nog steeds winkeliers klagen dat het in de winkelstraat een strijd is om het hoofd boven water te houden. Het internet is de nekslag voor de winkelier en de consument is koopmoe. Voor een deel klopt dit. Klanten hóeven niet te kopen, dat doen ze alleen als ze er zin in hebben.
Lees meer

Einde (v)mbo-schooljaar startsein voor aanvragen subsidiepraktijkleren

woensdag 3 augustus 2016
Nu het schooljaar 2015-2016 voor (v)mbo-leerlingen officieel is afgelopen kunnen bedrijven de balans opmaken of zij in aanmerking komen voor de maximale vergoeding vanuit de Subsidieregeling praktijkleren. Wat betekent dit?
Lees meer

AGF Detailhandel heeft nu een eigen portal praktijkleren

donderdag 21 juli 2016
  Speciaal voor bedrijven uit de AGF detailhandel is een portal Praktijkleren-Online gelanceerd. Via deze portal kunnen werkgevers eenvoudig subsidie aanvragen voor het aanbieden van leerwerkplaatsen.
Lees meer
De 12e editie van Vers Talent e-zine is uit!

De 12e editie van Vers Talent e-zine is uit!

vrijdag 25 maart 2016
De 12e edititie van Vers Talent e-zine is uit! Klik hier of op onderstaande afbeelding om deze editie te lezen.
Lees meer

Eerste deelnemers enthousiast over de vitaliteitscheck

dinsdag 23 februari 2016
Eerste deelnemers enthousiast over de vitaliteitscheck  Als AGF ondernemer onderscheid je jezelf van de ‘gewone’ supermarkt door de hele dag met gezonde voeding in de weer te zijn.
Lees meer
Groenteman met ster

Groenteman met ster

maandag 1 februari 2016
In navolging van de slagers- en bakkersbranche start ADN in 2016, samen met het NBC, met de verkiezing Groenteman met Ster. Binnen de bakkersbranche zijn de ‘STERREN’ uitgegroeid tot een begrip. Voor de zevende keer is hier de ‘wedstrijd’ van start gegaan.
Lees meer

Archief

Recente tweets